Nejnovější recenze ze sekce Skladové regály
Všechny plechové díly jsou velmi tenké (od oka bych vyrobil z mnohem tlustších), ale pokud má police unést 120kg a celý regál třičtvrtě tuny, pak to bude mít firma určitě spočítané a já s mými potřebami tuto váhu naplním tak max třičtvrtě, spíš z poloviny.
Připomnělo mi to skládání skříněk (a je jedno zda kuchyňských nebo šatních), kdy dokud jste nepřibili sololit ze zadní strany, tak neustále hrozilo zborcení (a přitom to byl jen sololid).
Regály se skládají pomocí gumové paličky docela dobře (jen je potřeba pohlídat zda zobáčky zalezly správně do drážky) a po kompletní montáži byl regál pevný.
Výztuhy polic šly trochu hůř (a překvapilo mě že jezdí volně v kolejnici - že nemají přesnou pozici/doraz), ale po montáži pokud se regál na výšku přenáší, tak neujedou.
Balíky dobře zabalené, hrany jištěné kartonem.
Doporučuji zakoupit kovové police (snadnější čistění a údržba)
vyhovující poměr cena kvalita
Kovona Futur 1800 x 750 x 350 mm 5 polic
Přidáno: 21. prosince 2023
(naposledy upraveno 21. prosince 2023)
Zakoupeno v Alza.cz
- splňuje očekávání
- je vidět preciznější zpracování v porovnání s levnějšími verzemi
- výztužný díl každé police má opravdu hodně dementní způsob montáže... aby fungovalo jak má, musí se opravdu plíšky nasunout z boku do středu a dávat pozor, aby zůstaly zaháknuté... a to 5x !!!
- naprosto splňuje očekávání
- snadná montáž
- vynikající poměr cena/výkon
- pro stabilitu je nutné, aby regál stál na opravdu rovné ploše
Produkt jsem ještě neobdržel
Kvalita výborná,lehká montáž, oproti stejnému regálu z Česka je u toho z Polska poloviční cena
výhod složím jak potřebuji
Na nářadí to stačí.
Za tuto cenu dobrá kvalita.
Fistar Regál 1800 x 750 x 400 mm kov zinek 5 polic stříbrná
Registrovaný uživatel
Přidáno: 11. prosince 2023
- Nemám regál ani peníze. POZOR na podvodný e shop bazaroveregaly.cz vezme peníze a ani po urgenci zboží nedodá.
- velice levné
- tenký plech, ale funkční, při montáži se jazýčky občas ohnou, kam nemají, ale po montáži vše OK, pro domácí použití bohatě postačuje
- snadná manipulace
- vysoká nosnost jednotlivých polic
- variabilita
- relativně těžké
- Prehledny web,rozmery,foto,cena
Odpovídá ceně
ARTPLAST Regál 4 police 600 x 300 x 1330 mm
Přidáno: 4. prosince 2023
(naposledy upraveno 4. prosince 2023)
Zakoupeno v B2B Partner
- plastové, lehké, jednoduché skládání
- jako ženská jsem neměla sílu na zasunutí tyčí, nemile mne to překvapilo, musel pomoct chlap, sama bych to nesložila bohužel, jinak OK
člověk potřebuje velkou sílu na to to postavit, i když je to jednoduché
kvalitní provedení
kvalitní provedení
- odpovídá předpokládaným požadavkům
Na svou výšku neskutečně stabilní. Vřele doporučuji na uskladnění širších pneu.
Pevný,masivní,dobře stojí,velikost tak akorát,jednoduchá montáž.
Zobrazuji 481 - 500 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 24 [ 25 ]