Nejnovější recenze ze sekce Skladové regály
- Lehký, montáž druhého a třetího byla podstatně rychlejší. Skvělá manipulace.
dobrý poměr cena/výkon
není ideální spoj mezi regály (po výšce ze dvou kusů)
Jednoduchá montáž. Očekávaná kvalita.
- jednoduchý
Do garáže dobré. Doporučuji skládat ve větším prostoru, ať jej můžete otáčet při skládání. Někdo by mohl říci, že je to "papírové", ale za tu cenu službu udělá.
- Jednoduché sestavení regálu. Prima úspora místa při skladování věcí.
Kovona Drumy 1800 x 800 x 400 mm 6 polic
Přidáno: 18. července 2024
(naposledy upraveno 22. července 2024)
Zakoupeno v obchod.3mh.cz
- Poté, co se nám se značnými problémy podařilo regály sestavit, jsem s nimi spokojená.
- Kovové police.
- Zakoupila jsem dva regály se šesti policemi. V jednom balení bylo polic pět, ve druhém sedm.
- Montáž regálů je problematická. Otvory ve stojkách, pro uchycení polic, je nutné upravit. Doporučuji montáž provádět ve dvou lidech.
ARTPLAST Regál 4 police 600 x 300 x 1330 mm
Přidáno: 17. července 2024
(naposledy upraveno 17. července 2024)
Zakoupeno v B2B Partner
zatím dobrý, uvidíme jestli se na to chytí plísen
Deklarovaných 15 minut v návodu bylo několikrát překročeno.
Konstrukce nic moc.
- snadnost složení regálu
Parkside Regál 180 x 120 x 40 cm 5 polic
Přidáno: 16. července 2024
(naposledy upraveno 16. července 2024)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
- regál vypadá, že by mohl něco vydržet, ale těžko říct, asi bych ho za ty peníze koupila zase - koupila jsem ho ve slevě
Perfektní.
- Snadné složení v 1 osobě
- Přehledný návod
- Kvalitní zpracování
je lehký snadno složitelnýa díkyplsu nebude rezivět
- Stabilita
Příšerné desky
- Velky problem pri sestavovani, spatne se jde trefit s jednotlivymi polickami tak, aby "pacicky" ze stran nekoukaly...a kdyz uz se povede, tak policky pusobi pokrivenym dojmem...plochy policek se prohybaji a neudrzi dobre hmotnost, ktera je vyrobcem uvedena...celkove je cely regal nestabilni..
Vhodný do sklepa a jiných vlhkých prostor kam nelze dát kovový regál
- Už jsem zde dříve koupil a postavil typově stejné regály jen v délce 100 cm. Mám obavy, že současných 90 cm je způsob úspory. Jak jsem byl z předchozích výrobku nadšený, tak nyní jsem zklamaný. Materiál je měkký, přesnost zpracování horší. Musíte regály sestavovat velmi opatrně, materiál se snadno zkroutí. Uvedenou nosnost nezpochybňuji, sestavené regály jsou pevné. Ale asi jsem pochopil, proč už regál není k dodání v délce 100 cm, ale jen 90 cm.
Profi Tools ZEUS 180 x 90 x 40 cm TC-030C 5 polic
Přidáno: 11. července 2024
(naposledy upraveno 11. července 2024)
Zakoupeno v TVPRODUCTS.cz
- Lehký, hezký. Dokonce i stabilní.
- Absolutně nevyhovující návod. Zahoďte a popište jednotlivé kroky pro sestavování.
Regál je výborný, i když z počátku to vypadalo na hromadu nepoužitelného šrotu.
Ten návod totiž asi psal někdo, kdo ten regál ve skutečnosti nikdy nesestavoval.
Biedrax Regál 40 x 90 x 90 cm 3 policex100 kg
Petr, Ostrava-Nová Bělá
Přidáno: 11. července 2024
(naposledy upraveno 11. července 2024)
Zakoupeno v českéregály.cz
Regál v oblíbené bílé barvě s kvalitní povrchovou úpravou plně vyhovuje účelu. Jednoduchá montáž a vysoká nosnost. Velká spokojenost.
- Jednoduché a rychlé sestavení
- Variabilita