Nejnovější recenze ze sekce Skladové regály
- Chybí 4 patky
Díly přesné, návod ke smontování srozumitelný - zvládla jsem všechny 3 regály bez problému sestavit sama, všechny díly přesné a kompletní. Fajn byla připomínka/rada obchodu, že by bylo dobré pro bezproblémovou montáž objednat zároveň "gumové montážní kladívko" (aby se nepoškodila barva kovu při montáži) a "kotvící sadu", což není součástí balení regálu. Za mě super výrobek a perfektní obchod. Děkuji.
- Přesně podle mých představ.
- lehké složení
- stabilní
- Kvalitní zpracování
- Šikovný regál do vašeho skladu
Desky by mohly býti silnejší, je vidět, že se je snaha srazit cenu dolů na úkol materiálů.
vče ok
Bohužel, péče o zákazníky je nulová, dokonce Vám i lžou. Balík byl poslán v úterý, do pátku nedorazil (mezitím jsem psal 3 e-maily, kde mě ujišťovali, že je vše odeslané a v pořádku), tak jsem čekal do pondělí a chtěl číslo balíku. Nakonec se ukázalo, že ještě nebylo odeslané, takže jsem jim vynadal, pohrozil ČOI a ještě ten den bylo zboží odeslané. Děkuji, ale už nikdy víc (když lžete, to fakt ne, jednat narovinu klidně bych počkal).
Perfektní montáž výrobku
Vše OK, je dostatečně velký, montáž je snadná
Pevná konstrukce
- vyhovuje mi
- Velký výběr rozměrů.
- Žádná mě nenapadá.
Dobrá cena. Lehké. Jednoduchá montáž. Velký výběr rozměrů regálů.
Zakoupil jsem 4ks. Dodané regály mají podle štítku na krabici o 25% NIŽŠÍ nosnost než obchod deklaruje na stránkách produktu. Na štítku je uvedena nosnost pouze 300 kg na polici namísto 400 kg a celková nosnost je tedy pouze 1200 kg namísto uváděných 1600 kg.
Regál zatím nepostaven a nevyzkoušen. Obchod se ani přes opakovanou urgenci nevyjádřil, jak hodlá situaci řešit. NEKOMUNIKUJE.
- vše super
- Snadná montáž
- Dobrá stabilita
- vypadá pěkně
- hrozná hrachovina ,nestabilní
S produktem moc spokojenej nejsem,vyrobce uvádí 175kg na poličku,což nechápu,poličiky jsou z 5mm dřevotřísky, bez spodní podpěry,při zatížení se prohýbají,některé boční lišty byly pokřivené
Biedrax Regál 35 x 90 x 180 cm
Přidáno: 6. dubna 2024
(naposledy upraveno 7. dubna 2024)
Zakoupeno v českéregály.cz
Velmi rychlá reakce od objednani k dodání , jednoduché sestavení
Zobrazuji 321 - 340 ze 500 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Další »