Nejnovější recenze ze sekce Skladové regály
Splnil očekávání
Splnil očekávání
vše OK
Zjdgjzrhur32fbui78
Bezva
Maximální spokojenost.
- Regál se jednoduše montuje bez použití šroubů.
Doporučuji.
- popis výrobku neodpovídá skutečnosti
technický zmetek
- snadná montáž, přijatelná cena
- nevím
- snadná montáž, přijatelná cena
- nemám
Dobrá cena, zajištění výstuže je slabší.
Hezké zpracování, žádné ostré hrany, skládání velmi jednoduché. Oproti levnějším alternativám velmi kvalitní.
Nesplnuje váhu, která je psaná u výrobce 175kg na polici, dal jsem dvě bedny, které měli 50kg a už se to prohýbalo a když jsem tam chtěl dát ještě dalších 20 kg tak se to zlomilo.
Tento regál nedoporučuji vůbec na nic těžkého, jen tak lehké předměty.
Je nestabilní a vratký, musel jsem každou polici
Bez vrutů nebo šroubů nesestavitelné. Starší verze bez problémů. Po inovaci (zjednodušení) úchytných bodů poličky nedrží.
žádné šrouby
- pevný regál
- rychlost, cena
- Stabilní
- Dobře se udržuje
- Pevnost je dobrá
- Nelze přenést/přestěhovat. Zásuvný systém nemá žádné zajištění a celý regál se po zvednutí rozloží.
- Příště raději šroubovaný regál.
Bohužel zásuvný bezšroubový systém regálu nemá žádné zajištění a je funkční jen, když regál stojí. Regál nelze normálně přestěhovat/přenést, protože se při zvednutí rozloží na jednotlivé díly. Ani plechové police(jednoduché plechy vložené do obdélníkového rámu) nejsou nějak zajištěné proti vypadnutí. Takže, když vám nějaký předmět dobře přilne k polici, tak ho z police vyndáte i s tím plechem police. Vyztužující příčka v půlce police, také nemá zajištěnou polohu a lze posouvat v celé šíři police v drážkách rámu. Příště raději šroubovaný regál.
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »